Slik oppdaterer du programmet

Programmet oppdateres automatisk hvis du velger oppdateringsmodusen Automatisk i vinduet for oppdateringsinnstillinger (SikkerhetOppdatering av antivirusdatabaserTidsplan for oppdatering av databaser).

Programmet oppdateres automatisk hvis du installerer en ny versjon av programmet over den forrige. Når du oppdaterer betalte versjoner av Kaspersky, blir alle innstillingene dine bevart.

Hvis brukeren har satt skanneoppgaver på pause i det øyeblikket oppdateringen kommer, vil programmet tvinge disse oppgavene til å stoppe og kjøre oppdateringen. Aktive skanneoppgaver tvinges ikke til å stoppe.

Mens du laster ned oppdateringen, sammenligner programmet tidligere og nye versjoner av lisensavtalen for sluttbrukere, erklæringen for Kaspersky Security Network og erklæringen om databehandling for markedsføringsformål. Hvis teksten i avtalene og/eller erklæringene er ikke er identisk, gir programmet deg mulighet til å lese og godta dem en gang til.

Begrensninger på oppgraderinger fra en tidligere versjon av Kaspersky Free